Jukurien teräsmies Rajaniemi tuuletti Lahdessa voittoa – koossa Liigassa 270 peräkkäistä runkosarjapeliä

Helmikuussa neljästi maalitta jääkiekkoliigassa jäänyt Jukurit maistatutti perjantaina Pelicansilla Lahdessa lähes samaa. Vain kolmessa kotiottelussaan tällä kaudella täyden pistepotin napannut Pelicans rikkoi nollan pelin päätöshetkillä, mutta hävisi mikkeliläisille maalein 1–2.

Kun Pelicans oli kaupannut aiemmin päivällä tyhjennysmyyntinsä kahdeksantena pelaajana Jesse Ylösen, oli Pelicansin kokoonpanon paras pistemies vain 14 (6+8) tehopistettä koonnut Waltteri Merelä. Isäntienkavennusmaali oli heinolalaiskasvatti Sakke Hämäläisen, 21, ensimmäinen liigaosuma.

– Paremmin on tultava pelin alkuun seuraavissa otteluissa, harmitteli Pelicans-keskushyökkääjä Roope Elimäki.

Jukurien voiton laukoivat maaleillaan Ville Leskinen ja Joonas Kalliola. Jääkiekkoliigan kenttäpelaajien teräsmiehen Miika Roineen otteluputki katkesi loukkaantumiseen ja 261 peräkkäiseen otteluun.

Maalivahdit mukaan lukien teräsmies eli eniten peräkkäisiä otteluita kokoonpanossa ollut on Jukurien maalilla voiton torjunut Sami Rajaniemi, 28. Hänelle on kertynyt 270 peräkkäistä runkosarjan ottelua.

– Kolmen pisteen ja voittamisen lisäksi olen tyytyväinen myös ilmeeseemme kaukalossa, Jukurien päävalmentaja Marko Kauppinen kuvaili.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.