Jusuf Nurkicin pahannäköinen loukkaantuminen pilasi Portlandin jatkoaikavoiton

Portland Trail Blazersin menestystoiveet NBA-koripalloliigan pudotuspeleissä kärsivät rajun kolauksen, kun joukkueen bosnialaissentteri Jusuf Nurkic kannettiin paareilla kentältä maanantain ottelussa Brooklyn Netsiä vastaan. Nurkic kurotti levypalloon, mutta tuli pelaajaruuhkassa alas huonosti vasemmalle jalalleen, jonka sääri näytti taipuvan 127-kiloisen Nurkicin alla.

–  Vatsaani väänsi. Näin hänen menevän lattiaan ja ajattelin, että häntä oli lyöty kasvoihin. Kun kävelin häntä kohti, näin kaikkien muiden kääntyvän nopeasti pois ja sitten näin hänen jalkansa. On todella ikävä nähdä tällaista tapahtuvan, Portlandin takamies Damian Lillard sanoi ESPN:n nettisivuilla.

Lillard oli kentällä Yhdysvaltain maajoukkueen harjoitusottelussa Las Vegasissa 2014, kun Paul Georgen sääriluu katkesi ja pakotti hänet sivuun kahdeksaksi kuukaudeksi. Lillard sanoi Nurkicin vamman näyttäneen samanlaiselta.

–  Juuri siltä se näytti minusta, Lillard sanoi.

Trail Blazers voitti ottelun kahden jatkoajan jälkeen 148–144, mutta joukkueen pukuhuone oli hiljainen.

–  Kukaan ei osannut sanoa mitään, Enes Kanter kuvaili tunnelmaa.

Nurkic on tällä kaudella kerännyt keskimäärin 15,4 pistettä, 10,3 levypalloa ja 1,4 torjuntaa ottelua kohti. Viime syyskuussa Nurkic teki Espoossa 20 pistettä Bosnia-Hertsegovinalle MM-karsintaottelussa Suomea vastaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.