KalPa jahtaa kotietua

- Ei tässä jaksa edes jossitella tai laskea pisteitä. Pelataan hyvä peli ja napataan kotietu, KalPan päävalmentaja Pekka Virta summasi runkosarjan päätöskierroksen todella tiukan tunnelman.

KalPalle ovat vielä mahdollisia kaikki sijat kakkosesta kuudenteen. Kuopiolaiset kohtaavat torstai-iltana Tampereella mollivoittoisen kauden pelanneen Tapparan.

- Täytyy saada hyvä peli tähän kohtaan. Oli sen verran heikko esitys tiistaina, Virta viittasi kotitappioon Pelicansille.

- Mitä vanhat merkit paikkansa pitävät, tämä joukkue osaa kyllä ottaa opiksi.

Kapanen pakkina Virta on rustannut tiistai-illasta kokoonpanoja aika lailla uusiksi. Näkyvin vaihdos on, että Sami Kapanen siirtyy ykkösketjun laidasta puolustajaksi, jolla paikalla häntä on runkosarjan loppupuolella nähty.

Onko tämä jo ennakointia pudotuspelejä varten?

- Kyllä se saattaa olla sitäkin. Tarvitsemme tähän pelitapaan kiekollista osaamista myös puolustuspäässä, Virta pyöritteli.

- Sami viihtyy itse pakkina. Hän on väläytellyt tätä mahdollisuutta jo vaikka tulevaakin kautta ajatellen.

KalPan playoffsien puolustajatilanne riippuu myös Juha Alastalon toipumisesta. Kuume pitää hänet sivussa Tappara-ottelusta.

Paljon auki Ennen päätöskierrosta sijoituksistaan varmoja ovat vain vain runkosarjan voittaja JYP, seitsemäs HIFK sekä peränpitäjät Tappara ja SaiPa.

Taistelussa kakkossijasta HPK:lla on pisteen etulyöntiasema Bluesiin ja KalPaan.

Hämeenlinnalaiset saavat vieraakseen Jokerit, jotka nousisivat kolmen pisteen voitolla HPK:n ohi.

Kärpät voi nousta korkeintaan kolmanneksi, jos oululaiset saavat kolme pistettä Pelicansilta ja Blues sekä KalPa jäävät pisteittä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.