KalPan A haki puhtia parturista

KalPan A-nuoret aloittivat SM-liigan pleijarit tiistaina voitokkaasti Porissa lyömällä viimevuotisen loppuotteluvastustajansa Ässät. Tänä iltana joukkueet kohtaavat Niiralan Montussa.

- Tämä joukkue pystyy voittamaan omalla hyvällä pelillään kenet tahansa. Kauden vanhetessa nuoret ovat pystyneet nostamaan tasoaan kiitettävästi. Porukka on myös sitoutunut toteuttamaan tavoitteensa. Parhaimmillaan selvästi SM-ainesta, toteaa valmentaja Sami Karppinen.

- Onhan selvää, että kun vaikentällisen verran on porukkaa mukana viimevuotisesta, se ei voi olla vaikuttamatta kokonaisuuteen. Jatkamme samalla aktiivisella pelityylillä. Pelaamme joukkueena ja ryhmähenki on nyt erinomainen, kehuu Karppinen porukkaansa.

Välierissä blondi Tyylillisiä muutoksia on tapahtunut myös muutamien pelaajien hiustyylissä. Lisäksi Karppinen on luvannut muuntautua blondiksi, jos paikka toiselle kierrokselle onnistuu.

Yksi ulkonäkömuutoksen toteuttanut on hyvään vireeseen päässyt sentteri Jasse Ikonen, joka tiistaina Porissa vietti kolmen tehopisteen iltaa.

- Tavoitteeni oli pelata ehjä kausi ja hyvinhän se on siinä suhteessa sujunutkin. Kyllä Ässät hoidetaan. Pleijarit tuo asennetta lisää, vakuuttaa Ikonen.

- Peli on kulkenut mukavasti joulun jälkeen, kun siiryin laiturista sentteriksi. Petteri Rasin ja Teemu Suhosen kanssa on hieno pelata, toteaa Ikonen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.