Kazakstan pudotti Suomen mitaleilta MM-jääpallossa

Suomen sinnikäs taistelu ei kantanut mitalikorokkeelle jääpallon MM-kisojen pronssiottelussa. Kazakstan hyödynsi tehokkaasti maalipaikkansa varsinkin toisella puoliajalla ja karkasi 6-3 (2-2)-voittoon.

- Aika tyhjä ja pettynyt olo. Mitalia lähdettiin hakemaan, mutta sitä ei valitettavasti saatu. Hyvin kuitenkin taisteltiin joka ukko, kaksi maalia ottelussa tehnyt Janne Hauska kertasi.

Hauskan 1-0-maali ja Sami Laakkosen 2-2-osuma veivät Suomen tasatilanteessa tauolla. Toisen puoliajan alussa Suomi nousi vielä Hauskan 3-3-osumalla taistelemaan, mutta sitten Aleksander Nasonov, Jevgeni Shadrin ja Vjatsheslav Bronnikov nostivat Kazakstanin voittoon.

- Oltiin heidän puoliskolla, mutta he saivat pallon pois. Sitten oli vähän huonoa tuuria, kun kaveri pääsi luikertelemaan meidän boksin sisälle, Hauska muisteli Nasonovin 4-3-ratkaisumaalia.

- Ja kun näissä peleissä tulee maalin kaula, se pakotti meidät avaamaan omaa peliä ja panostamaan hyökkäykseen. Se taas toi Kazakstanin hyökkääjille lisää tilaa toimia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.