Kommentti: Riossa petrataan päivä päivältä - vessan oven saa jo lukkoon

Riossa olympiajärjestäjät yrittävät parhaansa, vastoinkäymisistä huolimatta. Kisojen alussa kaikkeen ei ollut selvästikään osattu varautua, kuten siihen, että toimittajat syövät päivälläkin. Joltain kisapaikalta sai pikkuruisia juustopullia, osalta ei sitäkään. Vieläkään ei pääse herkuttelemaan, mutta jotain purtavaa sentään on myynnissä.

Vastoinkäymisiä järjestäjillä on ollut ylitarpeen. Kuten kun ensimmäisenä varsinaisena kisapäivänä seurasin Deodorossa Elmo Jankarin aloitusta olympiakenttäratsastuksessa ja luoti putosi mediatelttaan.

Turvajärjestelyjä alueella luvattiin parantaa, ja tämä lupaus on pidetty. Eilen matkalla Deodoroon sotilaita oli enemmän kuin kisojen alkupuolella. Paikan päällä kävimme läpi kaksi tarkastusta. Akkreditointikortit tarkastettiin elektronisella lukijalla. Ei enää vain silmäisten. Tuli hyvin turvatarkastettu olo.

Kisapaikoille on muuten kiellettyä tuoda niin selfietikkuja kuin nesteitä. Vesi- ja limsapullon kanssa silti pääsee sisään, mikä on periaatteessa oikein kivaa, koska hinnat kisapaikoilla ovat Suomen tasoa. Selfietikkuja ei ole toistaiseksi näkynyt.

Ja ne vessat. Ratsastuskisapaikalla vessan ovea ei saanut ensimmäisenä päivänä kiinni. Nyt sen saa jopa lukkoon. Kiva parannus sekin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.