Kontinen ja Watson iskivät Wimbledonissa jatkoon

Henri Kontinen ja britti Heather Watson aloittivat Wimbledonin tennisturnauksen sekanelinpelin mestaruuden puolustamisen vakuuttavalla avauskierroksen voitolla.

Kontinen ja Watson kaatoivat avausottelussaan Serbian Nenad Zimonjicin ja Valko-Venäjän Viktoria Azarenkan lukemin 6–3, 6–4.

Watsonille ja Azarenkalle perjantai toi tuplakohtaamisen, sillä he olivat aiemmin tänään vastakkain naisten kaksinpelin kolmannella kierroksella.

Tuon kamppailun Azarenka vei nimiinsä kolmessa erässä, mutta sekanelinpelissä osat vaihtuivat. Azarenka on vasta palannut äitiyslomaltaan peleihin.

Kontinen ja Watson kohtaavat toisella kierroksella Pakistanin Aisam-ul-Haq Qureshin ja Saksan Anna-Lena Grönefeldin. Qureshi/Grönefeld on sijoitettu turnauksessa 13:nneksi.

Sekanelinpelin toisen kierroksen ottelut on merkitty turnausohjelmaan tiistaille ja keskiviikolle.

Kontinen on Wimbledonissa mukana myös nelinpelissä, jossa hän on edennyt australialaisparinsa John Peersin kanssa toiselle kierrokselle.

Sekä miesten että naisten kaksinpelissä putosi tänään yksi kymmenen kärkeen sijoitettu pelaaja.

Miehissä Espanjan Roberto Bautista Agut kaatoi Japanin Kei Nishikorin lukemin 6–4, 7–6 (7–3), 3–6, 6–3. Nishikori oli sijoitettu yhdeksänneksi.

Naisten kaksinpelissä Ana Konjuh voitti kahdeksanneksi sijoitetun Slovakian Dominika Cibulkovan 7–6 (7–3), 3–6, 6–4.

Rafael Nadal eteni varmasti neljännelle kierrokselle kaatamalla venäläisen Karen Khatshanovin 6–1, 6–4, 7–6 (7–3).