KuPSille uusia miehiä testiin

Kuopion Palloseuran Veikkausliigan joukkue testaa alkuviikon ajan kahta uutta pelaaja. Lauantain liiga-avauksessa HJK:lle taipuneen kuopiolaisryhmän riveihin on jo saapunut unkarilainen Balas Balok ja maanantaina vahvuuteen on liittymässä nigerialainen Augustine Jibrin.

Kookas 192-senttinen 27-vuotias unkarilainen Balok on toppari. Nigerialainen Jibrin pystyy pelaamaan sekä topparina että pakkina.

Kaksikko on kuopiolaisten vahvuudessa torstaihin asti, jolloin KuPS kohtaa vierasottelussa FC Lahden. Mikäli miesten näytöt vakuuttavat KuPSin, heidän pelaaminen on mahdollista jo torstain liigapelissä.

Balok on pelannut viimeksi Databania FC:n riveissä Unkarin ykkösliigassa.

Jibrin tuli Suomeen jo viime kesänä ja pelasi Kakkosessa FC Opassa Oulussa. Jibrinin seura ennen Ouluun siirtymistä oli nigerialainen pääsarjajoukkue NAF Rockets FC. Tänä keväänä Jibrin on nähty harjoitusotteluissa Kakkosen OPS-j:n ja Kolmosen MetroStarsin riveissä. Jibrin palasi kotimaastaan Suomeen maaliskuun lopussa.

Rannankari kiinnostaa

KuPSin nuori keskikenttäpelaaja Tuomas Rannankari kiinnostaa ulkomaalaisia seuroja. Aiemminkin ulkomailla näytillä käynyttä keskikenttäpelaajaa oli seuraamassa Helsingin liiga-avauksissa muutamia kykyjenetsijöitä ulkomailta.

Rannankarin tilanteessa ei ole tapahtunut mitään konkreettista, mutta varmuudella nuoresta miehestä on kiinnostunut FC Twente, jossa toinen lahjakas KuPSin nuori Petteri Pennanen pelaa parhaillaan lainasopimuksella.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.