Manchester City hävisi yllättäen Newcastlelle –  Valioliigaa johtavalla Liverpoolilla mahdollisuus kuroa etumatkaansa vieläkin pidemmäksi

Jalkapallon Englannin Valioliigassa Manchester City antoi etumatkaa Valioliigaa johtavaa Liverpoolille, kun City hävisi yllättäen Newcastlelle. Newcastle voitti hallitsevan mestarin 2–1.

Ottelu sai oikean salama-alun, kun Manchester Cityn Sergio Agüero iski maalin, kun ottelua oli pelattu vain 24 sekuntia. Siihen Manchesterin maalit kuitenkin jäivät, ja Newcastlen loppukiri johti lopulta voittoon.

Newcastlen Salomon Rondon teki maalin, kun peliaikaa oli kulunut 66 minuuttia. Newcastlen voittomaalin iski puolestaan Matt Ritchie 80. minuutilla.

24 ottelua pelannut Manchester on nyt neljän pisteen päässä Liverpoolista, joka on pelannut 23 ottelua. Liverpool voi kuroa etumatkaansa vieläkin pidemmäksi, jos se voittaa keskiviikon ottelussa Leicesterin.

Newcastle on Valioliigan neljästoista.

Manchester Unitedin ja Burnleyn ottelu päättyi puolestaan tasalukemiin 2–2.

Ennen illan ottelua United oli voittanut joulukuun puolivälin jälkeen nimetyn uuden norjalaisen päävalmentajansa Ole Gunnar Solskjärin alaisuudessa kaikki kuusi valioliigapeliään ja kaksi Englannin cup -otteluaan.

United on tällä hetkellä Valioliigan kuudes ja Burnley viidestoista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.