Markkanen teki 14 pistettä, Chicago hävisi kauden ensimmäisen harjoituspelin

Lauri Markkasen edustama koripallon NBA-seura Chicago Bulls on hävinnyt kauden ensimmäisen harjoituspelinsä. Chicago hävisi kotikentällään Milwaukee Bucksille 112–122.

Markkanen pelasi 22 minuuttia, pussitti 14 pistettä ja kirjasi viisi levypalloa ja kaksi syöttöä. Chicagon paras pistemies oli 16 pisteellä Zach LaVine. Milwaukeen pelaajista Robin Lopez teki 14 pistettä.

Yksi ottelun seuratuimmista pelaajista oli 19-vuotias pelintekijä Coby White, jonka Chicago valitsi seitsemännellä varausvuorolla kesän varaustilaisuudessa. White teki ensimmäisessä NBA-harjoituspelissään 12 pistettä.

– Mielestäni hän pärjäsi hyvin. Hänellä oli äärimmäisen hyvä harjoitusleiri, yksi parhaista mitä olen nähnyt tulokaspelaajalla. On helppo nähdä, kuinka hyvä hänestä tulee, LaVine kehaisi Whitea Bullsin Twitter-tilillä.

–  Hän ei näyttänyt hermostuneelta. Hän pelasi itsevarmasti, kovaa ja fyysisesti. Hän näyttää vain parantavan koko ajan. Mikään tilanne ei ole hänelle liian suuri, sanoi Chicagon päävalmentaja Jim Boylen tulokkaasta.

Viime kaudella Bulls oli NBA:ssa häntäpään joukkue ja jäi kauas pudotuspelipaikasta. Milwaukee puolestaan oli itälohkon kärkijoukkue ja eteni lohkofinaaleihin asti.

Chicago kohtaa seuraavassa harjoitusottelussaan keskiviikkona New Orleansin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.