Neymar löysi maalivainunsa 23 minuutissa

Neymar vertyi 23 minuutissa maalivireeseen, kun hän palasi jalkapallon pariin kolmen kuukauden tauolta. Neymar tuli Brasilian ja Kroatian MM-verryttelyssä kentälle toisella puoliajalla ja johti joukkueensa 2–0-voittoon sunnuntaina Liverpoolissa.

Neymar teki 1–0-maalin 69. minuutilla, ja Roberto Firmino viimeisteli lopputuloksen 2–0 ottelun loppuhetkillä.

– Olen todella iloinen, kun sain taas tilaisuuden tehdä sitä, mitä eniten rakastan. Pääsin pelaamaan ja onnistuin myös tekemään maalin, Neymar iloitsi.

– Tunnen vielä kipua, mutta se on ihan normaalia tässä vaiheessa toipumista. Olen ehkä 80-prosenttisesti kunnossa.

Neymar juoni maajoukkueuransa 54. maalin näppärästi Kroatian puolustajien keskeltä. Hän päätti nopeat harhautukset terävään laukaukseen, joka kimmahti ylärimasta maaliin.

Maalinsa jälkeen Neymar kävi halaamassa Brasilian MM-joukkueen lääkäriä Rodrigo Lasmaria, joka leikkasi tähtipelaajan jalkavamman kolme kuukautta sitten.

– Halusin kiittää Lasmaria ja samalla myös joukkueen fysioterapeuttia ja kuntovalmentajaa. He ovat olleet tukenani 24 tuntia vuorokaudessa, Neymar kiitteli.

Brasilia pelaa Venäjän MM-turnauksen E-alkulohkossa. Se kohtaa MM-avauksessaan Sveitsin 17. kesäkuuta Rostovissa. Lohkon muut joukkueet ovat Costa Rica ja Serbia.