Palkitut hyväntekijät tempaisevat mäkihypyn puolesta

Hyväntekeväisyyden nimissä pituutta viime kesänä hypänneet Mikko Pirinen ja Janne Seppälä tempaisevat seuraavaksi epäonnisen mäkikotkan Janne Happosen ja Puijon hiihtoseuran juniorityön puolesta.

Maaliskuussa kansainväliset mäkihyppytähdet kohtaavat koripallo-ottelussa Suomen legendojen joukkueen. Kentällä nähdään muun muassa Gregor Schlierenzauer, Thomas Morgenstern, Wolfgang Loitzl ja Andreas Kofler.

Suomen mainetta ylläpitävät muun muassa Janne Ahonen, Toni Nieminen, Ari-Pekka Nikkola, Matti Hautamäki ja Ville Kantee.

Esiottelussa pelaavat KuPS ja yllätysjulkkisjoukkue.

Lisäksi illan ohjelmassa on yllätysvieraan ja Schlierenzauerin kohtaaminen. Järjestäjät eivät paljasta yllätyskilpailijan nimeä, mutta mainosohjelmaan painettujen kysymysmerkkien perusteella hänen etunimessään viisi ja sukunimessään seitsemän kirjainta.

Tapahtuman kommentaattorina toimii Hannu-Pekka Hänninen. Haastattelijaksi on pestattu Jari Porttila. Tapahtuman suojelijoiksi ovat lupautuneet Mika Kojonkoski, kansainvälisen hiihtoliiton FIS:n mäkihypyn kilpailunjohtaja  Walter Hofer ja Jukka-Pekka Vuori Suomen hiihtoliitosta.

Tapahtuman tuotolla on tarkoitus kehittää mäkihyppyä ja lajin junioritoimintaa sekä tukea Puijon kisojen säilymistä kisakalenterissa ja Janne Happosen kuntoutumista kohti Sotshin olympialaisia.

Tapahtuma järjestetään 11. maaliskuuta Kuopio-hallissa.

Pirinen ja Seppälä järjestivät viime kesänä pituushyppytempauksen, jonka tuotto ohjattiin KYSin lasten veri- ja syöpätautien osastolle. Kaverusten keskinäisestä vedonlyönnistä paisui massatapahtuma. Kuopion kaupunki palkitsi kaksikon tempauksesta esimerkillisen ryhmäsuorituksen kunniakirjalla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.