Poliisi: Venus Williams aiheutti kesäkuussa kuolonkolarin

Tennistähti Venus Williams on aiheuttanut poliisin mukaan ihmisen kuolemaan johtaneen auto-onnettomuuden Floridassa. Onnettomuus tapahtui 9. kesäkuuta Palm Beach Gardenissa, pikkukaupungissa Miamin pohjoispuolella.

Williams tukki tilanteessa maasturillaan ajokaistan. Risteykseen ajanut 68-vuotias rouva osui Williamsin autoon ennättämättä jarruttaa, ja hänen 78-vuotias puolisonsa loukkasi törmäyksessä päänsä. Mies kuoli vammoihinsa sairaalassa kaksi viikkoa myöhemmin.

Autoa kuljettanut rouva joutui sairaalahoitoon luunmurtumien takia.

Williamsin asianajaja kertoi, että Williams oli hidastanut tilanteessa vauhtinsa alle kymmeneen kilometriin tunnissa muun liikenteen takia.

Onnettomuudesta ei ole nostettu syytteitä, mutta poliisi tutkiin tapausta edelleen.

– Tämä on todella epäonnekas onnettomuus, ja Venus esittää osanottonsa onnettomuudessa menehtyneen omaisille, Williamsin asianajaja ilmoitti lehdessä julkaistussa ilmoituksessa.

Williams on sijoitettu maanantaina alkavassa Wimbledonin tennisturnauksessa kymmenenneksi.

Williams, 37, on maailmanlistan entinen ykköspelaaja. Hän on voittanut kaksinpelissä kymmenen grand slam -turnausta, viimeksi Australian avoimet alkuvuodesta. Olympialaisissa hän voittanut kaksinpelin Sydneyssä vuonna 2000 sekä nelinpelin mestaruuden kolme kertaa 2000, 2008 ja 2012.+