Poutiainen hiipui 22:nneksi Ofterschwangissa

Tanja Poutiaisen alavireinen suurpujottelukausi on saanut jatkoa Saksan Ofterschwangissa. Poutiainen notkahti kauden kuudennessa suurpujottelussa sijalle 22 yli kahden sekunnin päähän kärjestä. Avauskierroksen 15. sija heikkeni toisella kierroksella, kun Poutiainen oli mennä nurin suksen karattua alta.

- Lopussa tuli ongelmia. Yritystä ainakin oli, siitä ei jäänyt kiinni. Ei ollut puhdas lasku, Poutiainen ruoti puhelimitse maalialueelta.

Poutiaisen avauslasku oli ehjempi kuin toisella kierroksella, mutta sekin tuotti yli sekunnin eron kärkeen. Toisella kierroksella monella muullakin oli vastaavia ongelmia lämpimässä säässä kuluneen radan ja sen uurteiden kanssa. Poutiainen ei pistänyt heilahduksiaan rinteen piikkiin.

Viktoria Rebensburg riemastutti kotiyleisöä kauden toisella voitollaan. Samalla Rebensburg nousi suurpujottelun cup-kärkeen.

Slovenialainen Tina Maze jäi kuuden sadasosan päähän ja sijoittui toiseksi. Italialainen Irene Curtoni ja itävaltalainen Elisabeth Görgl jakoivat kolmannen sijan. Curtoni ylsi maailmancupissa ensi kerran kolmen kärkeen.