Rantanen palasi sairauslomaltaan Coloradon ratkaisijaksi

Colorado Avalanchen hyökkääjä Mikko Rantanen palasi tehopisteille jääkiekon NHL:ssä oikeaan aikaan kovassa paikassa. NHL:n runkosarjan lopun käsivamman vuoksi huilannut Rantanen johti kahdella syöttöpisteellään Coloradon pudotuspeleissä 3–2-vierasvoittoon Calgarystä.

Rantasen huippuhetket osuivat varsinaisen peliajan loppuun ja jatkoerään. Ensin hän kunnostautui toisena syöttäjänä J.T. Compherin tekemään 2–2-tasoitusmaaliin, kun kolmatta erää oli jäljellä reilut kaksi ja puoli minuuttia.

Jatkoerässä Rantanen vapautti syötöllään ketjukaverinsa Nathan McKinnonin laukomaan 3–2-voittomaalin. Jatkoerä ehti maalin syntyessä vanheta kahdeksan minuuttia ja 27 sekuntia.

Vierasvoitolla Colorado tasoitti länsilohkon puolivälieräsarjan Calgaryä vastaan 1–1:een. Jatkopaikkaan tarvitaan neljä voittoa.

NHL:n pistepörssiä syyskaudella johtanut Rantanen oli käsivamman takia sivussa Coloradon kahdeksasta viimeisestä runkosarjaottelusta. Hän palasi tositoimiin ensimmäisessä Calgary-pudotuspelissä, mutta jäi vielä tuolloin pisteittä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.