Tanskan päävalmentaja tylytti Ranskaa – "Pogba on kiinnostunut vain hiuksistaan"

Tanskan jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Åge Hareide pitää Ranskaa heppoisena vastustajana kesän MM-turnauksessa Venäjällä. Hareide arvioi Jyllands-Posten-lehdelle, ettei luota Ranskan mahdollisuuksiin onnistua MM-kisoissa.

– Ranskalla ei ole enää sellaista johtajaa kuin Zinedine Zidane. Johtajaa, joka toisi virtaa heidän peliinsä, norjalainen Hareide tuumasi.

Hareiden, 64, mukaan Ranskan pitäisi pystyä pelaamaan joukkuepeliä onnistuakseen, mutta yhteistyö ei ole joukkueen vahvuus. Tanskaa kolme vuotta valmentanut Hareide otti tikun nokkaan Manchester Unitedin Paul Pogban, joka on tunnettu näyttävistä hiustyyleistään.

– Pogba pelasi Manchester Cityä vastaan tukassa, joka oli värjätty vastustajan mukaan sinivalkoiseksi. Ehkä hän tulee meitä vastaan punavalkein hiuksin. Hyvä luoja sentään, miettiikö hän mitään muuta kuin hiuksiaan, Hareide sivalsi.

Hareide uskoo, että Tanska venyy MM-kisoissa kelpo turnaukseen. Tanska varmisti MM-kisapaikan kukistamalla Irlannin jatkokarsinnoissa yhteistuloksella 5–1. Tanska pelaa G-lohkossa yhdessä Ranskan, Australian ja Perun kanssa.