Teemu Pukki ei saanut maalihanaa auki –  Norwich tippui Valioliigan pohjille

Teemu Pukin Norwich on hävinnyt Watfordille Englannin Valioliigassa 0–2. Samalla Norwich tippui liigan jumbosijalle. Watfordille voitto oli kauden ensimmäinen, ja joukkue kipusi Valioliigan sijalle 18, yhden pelin vähemmän pelanneen Southamptonin edelle.

Isäntäjoukkueen Pukki ei saanut maalihanaa vieläkään auki. Kauden vahvasti aloittaneelle Pukille peli oli jo seitsemäs perättäinen ilman maalia.

Koko illan kentällä viettänyt Pukki kuitenkin pelasi aktiivisesti. Watfordin maalivahdin Ben Fosterin onnistui torjua kaksi Pukin laukausta ensimmäisen puoliajan lisäminuuteilla.

Watfordin ensimmäinen osuma syntyi jo kahden minuutin kohdalla, kun Gerard Deulofeu ohjasi pallon maalin vasempaan alakulmaan ohi Norwichin Tim Krulin.

Joukkueen toisesta maalista vastasi Andre Gray, kun toista puoliaikaa oli pelattu seitsemän minuuttia.

Watfordin onnistui pitää johtoasemansa siitäkin huolimatta, että Christian Kabasele ajettiin kentältä 65. minuutin kohdalla toisen keltaisen kortin takia. Norwich yritti ottaa hyödyn tilanteesta ja lisäsi painetta vierasjoukkueen päässä, mutta ei lopulta onnistunut luomaan selkeitä maalintekotilanteita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.