VaLePa maksoi kalavelat korkojen kera Savo Volleylle

Sunnuntaina 9. helmikuuta Savo Volleylle 0–3 kotonaan hävinnyt VaLePa kuittasi viikkoa myöhemmin sunnuntaina 16. helmikuuta tämän tappion ja voitti 3–0 Siilinjärvellä lentopalloliigassa.

Savo Volleyn valmentaja Jukka Tuovinen sanoi marginaalien olleen pieniä. Silti Miro Määttäsen puuttuminen loppukauden ajan Savo Volleyn kokoonpanosta varmasti vaikuttaa?

–  Ei tehdä liian suuria johtopäätöksiä tästä ottelusta. Peli oli samankaltainen kuin viikko sitten, osat vain vaihtuivat. VaLePa oli tänään hyvä ja Markus Kaurton tulo takaisin keskelle vaikutti paljon, Tuovinen sanoi.

Hakkuri Olli-Pekka Ojansivu teki Savolle 16 pistettä ja VaLePan virkaveli Mikko Oivanen 19 pistettä, mutta suurin ero oli yleispelaajien tehoissa. Määttäsen paikan saanut Jere Heiskanen sai 10 passia, mutta ei tehnyt yhtään pistettä.

–  Treenasimme hyvin viikon, mutta tänään eivät kaikki olleet valmistautumisessa samalla viivalla, Tuovinen myönsi.

Akaa-Volley kukisti jälleen Ettan

Akaa-Volley otti neljännessäkin kohtaamisessa kolmen pisteen voiton Oulun Ettaa vastaan ja vei kauden pisteet sitä vastaan 12–0. Eetu Pennanen kuritti entistä seuraansa Iissä pelatussa ottelussa 14 pisteellä.

–  Oli hyvä sali, tilaa riitti. Syöttö oli tänään todella hyvä, vaikka oli outo sali. Etta ei saanut hyökkäyspeliään käyntiin lainkaan, Pennanen sanoi.

Akaa-Volley syötti 12 ässää ja teki vain 9 syöttövirhettä. Akseli Lankinen syötti 5 ässää.

–  Alapuolella olevat joukkueet olemme aina voittaneet tällä kaudella. Nyt täytyy saada peliä paremmaksi, että voitamme yläpuolellakin olevia, Pennanen lisäsi.

Taistelua sijoista 6.–8. käyvän Ettan joukkueessa kukaan ei päässyt kaksinumeroiseen saldoon.

Ducksille jo viides voitto peräkkäin

Vantaan Ducks kukisti Karelian Hurmoksen neljännen kerran tällä kaudella ja vei pisteet sitä vastaan 11–1. Valmentaja Juho Rajala oli syystä tyytyväinen.

–  Hurmoksella on hyvä vastaanotto ja jos sitä ei saa rikki, niin vaikeaa on. Panostimme syöttöön ja onnistuimme kolmatta erää lukuun ottamatta, missä hölmöilimme urakalla, Rajala sanoi.

Voitto oli Ducksille jo viides peräkkäin, ja joukkue on nyt kuudes. Bojan Strugar oli 19 pisteellä tehokkain, Mikko Räsänen teki Hurmokselle 12 pistettä.

–  Peli ei ollut loistokasta, mutta olimme riittävän hyviä, Rajala tiivisti ottelun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.