Williamsin siskokset kohtaavat Yhdysvaltain avointen kolmannella kierroksella

Yhdysvaltain avoimessa tennisturnauksessa sisarukset Serena ja Venus Williams kohtaavat perjantaina naisten kaksinpelin kolmannella kierroksella. Kohtaaminen varmistui, kun Serena Williams voitti toisen kierroksen vastustajansa, Saksan Carina Witthoeftin 6–2, 6–2.

Aiemmin Venus Williams kaatoi toisella kierroksella Italian Camila Giorgin 6–4, 7–5.

Sisarukset kohtasivat aiemmin Australian avointen finaalissa vuonna 2017. Serena odotti tuolloin ensimmäistä lastaan.

–  Viimeksi pelatessamme Australiassa se oli kaksi vastaan yksi, joten tällä kertaa se olisi reilua, Venus, 38, vitsaili viitaten sisarensa raskauteen.

Serena, 36, ennakoi saavansa siskostaan perjantaina kovan vastuksen.

–  Se on kova ottelu saada näin turnauksen alussa. Olisimme halunneet pelata myöhemmin, mutta nyt kävi näin. Ei se ole maailmanloppu. Kuten aina, tulemme yrittämään parhaamme.

 

Serena Williams odottaa siskostaan kovaa vastusta. Kuva: Sarah Stier
 

Espanjan Verdasco pudotti Andy Murrayn Yhdysvaltain avoimissa

 

Lonkkaleikkauksesta toipuva Andy Murray putosi jatkosta Yhdysvaltain avoimessa tennisturnauksessa hävittyään miesten kaksinpelin toisen kierroksen ottelussa Espanjan Fernando Verdascolle. Verdasco voitti brittipelaajan 7–5, 2–6, 6–4, 6–4.

Murray pelasi ensimmäisen grand slam -turnauksensa yli vuoteen. Hänen lonkkavammansa leikattiin tammikuussa. Verdasco kehui kilpakumppaniaan taistelijaksi ja sanoi, että voitto ei tullut helpolla.

Skotlantilainen Murray on kolminkertainen grand slam -voittaja. Yhdysvaltain avoimissa hän oli sijoittamaton pelaaja ensimmäistä kertaa 12 vuoteen.