Wimbledonissa järkyttävä loukkaantuminen: "Auttakaa minua"

Wimbledonin tennisturnauksen naisten kaksinpelin suosikin Karolina Pliskovan tie turnauksessa päättyi jo toiselle kierrokselle, kun Slovakian Magdalena Rybarikova kukisti maailmanlistan kolmosen 3–6, 7–5, 6–2. Rybarikova on maailmanlistalla sijalla 108.

Tshekki Pliskova ylsi viime vuonna US Openin finaaliin ja viime kuussa Ranskan avointen välieriin, mutta Wimbledonissa hänen saldonsa on surkea. Tuorein tappio pudotti hänet turnauksessa viimeistään toisella kierroksella jo kuudennen kerran peräkkäin, ja Pliskova myöntää ruohokentän haasteet.

– Siihen on totuttava. Täällä tennis on erilaista, pallon pomppu on aina erilainen. Totta kai tämä oli pettymys, en mielestäni pelannut niin huonosti, Pliskova totesi.

Päivän järkytys koettiin amerikkalaisen Bethanie Mattek-Sandsin ja romanialaisen Sorana Cirstean ottelussa. Mattek-Sands loukkasi polvensa pahasti, ja hän kieriskeli tuskaisena kentällä ennen pääsyään sairaalaan. Yleisöä järkyttivät hänen "auttakaa minua, auttakaa minua" -huutonsa.

– En ole koskaan nähnyt tuollaista loukkaantumista, polvi oli todella pahassa asennossa. Yritin lohduttaa häntä, mutta tunsin itseni voimattomaksi. Hän sanoi vain "Sorana, auta minua, auta minua", Cirstea kertoi.

Miesten kaksinpelissä nimimiehet Novak Djokovic ja Roger Federer etenivät helposti jatkoon suoraan kolmessa erässä. Seitsenkertainen Wimbledon-voittaja Federer ylsi turnauksen kolmannelle kierrokselle jo 15. kerran urallaan.

Wimbledonissa sakkoja pahoille pojille