Blues tyrmäsi Ilveksen selvin numeroin

Bluesin maalihanat aukesivat jälleen yhden maalittoman jääkiekon SM-liigapelin jälkeen. Ilveksestä ei ollut vastusta, kun Blues jyräsi laajalla maalintekijärintamalla voiton 7-2.

Kaikki seitsemän osumaa merkittiin eri miesten nimiin. Uusia maalintekijöitä Bluesissa ovat nyt onnistuneet Ville Varakas ja Roope Ranta.

Bluesin neljännen täysosuman tehnyt ja samalla uransa sadannen SM-liigaosuman viimeistellyt Stefan Öhman piti tärkeänä sitä, että joukkue nousi tappiollisen JYP-ottelun jälkeen selvään voittoon.

- Tulimme taas monen maalintekijän voimin esiin. Ilves sai hieman nolosti alivoimamaalinsa, mutta emme enää kolmannessa erässä pelanneet ihan kaikkea yrittäen, Öhman totesi.

Öhmanin mukaan Ilves lopahti viimeistään silloin, kun Blues teki kaksi ylivoimamaalia toisessa erässä minuutin sisään. Blues meni tuolloin 5-0-johtoon.

Ilveksen peli oli melko ponnetonta. Sen ainoa tähtihetki osui päätöserään, jolloin Jesse Niinimäki pääsi alivoimatilanteessa näpäyttämään 2-6:een. Vajaa minuutti myöhemmin Camilo Miettinen kosti ja iski päätösluvut.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

KalPa selvitti tiukat ja varmat paikat