Boston Bruinsin peli nostatti tunnelmaa kaupungissa

Bostonin maratonin pommi-iskut eivät ole nujertaneet kaupunkia. Jääkiekkoseura Bruins pelasi varhain aamulla Suomen aikaa ensimmäisen kotiottelunsa maanantaisten iskujen jälkeen, ja hallin tunnelma oli korkealla.

Ennen Bostonin ja Buffalo Sabresin välistä ottelua vietettiin hiljainen hetki iskujen uhreille ja jättiscreenille heijastettiin kuvakooste viime päivien tapahtumista kaupungissa.

Sen jälkeen oli vuorossa tavalliseen tapaan Yhdysvaltain kansallislaulu, mutta tällä kertaa yleisö ei ollut hiljaa vaan vaiensi laulullaan perinteisen solistin.

Bostonin kaupungin teemaksi on muodostunut ”We Are Boston, We Are Strong” eli me olemme Boston, me olemme vahvoja. Se lyhentyi kiekkoväen suussa muotoon Boston Strong. Toinen suosittu huuto oli U-S-A!

Jättiscreenillä nähtiin myös kuvia maratonin juoksijoista, poliiseista, palomiehistä sekä sotilaista, ja jokainen heistä sai yleisön osoittamaan suosiotaan kovaäänisesti.

Suomalaiset eivät pelanneet, sillä Bostonin maalilla oli Anton Khudobin ja Tuukka Rask oli hänen kakkosmiehensä. Ville Leino ei ollut Buffalon pelaavassa kokoonpanossa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.