Chicago voitti Calgaryn mutta menetti Kanen

Chicago Blackhawks koki takaiskun, vaikka kukisti Calgaryn 4-2 jääkiekkoliiga NHL:ssä. NHL:n hallitseva mestari menetti tähtihyökkääjä Patrick Kanen, joka pelasi vain 23 sekuntia ja poistui sitten kaukalosta loukkaantumisen takia.

Kane yritti väistää Cory Sarichin taklauksen, mutta kaatui. Kanen vaivaksi kerrottiin tarkemmin määrittelemätön alaraajavamma.

Chicagon valmentaja Joel Quenneville arvioi Kanen olevan sivussa "jonkin aikaa".

- Maanantaina tiedämme enemmän. Sanomme, että jonkin aikaa. On vaikea arvailla. En halua mennä asiaan tarkemmin, mutta se ei ole todella vakava, sen voin kertoa, Quenneville pyöritteli.

Kane on Chicagon kauden toiseksi tehokkain pelaaja 27 pisteellä. Chicagon vahvuudesta puuttuvat loukkaantumisten takia myös Marian Hossa ja Fernando Pisani.

Calgaryn maalilla Miikka Kiprusoff päästi ensimmäisessä erässä kolme kiekkoa taakseen, mutta piti sen jälkeen tilinsä puhtaana. Chicagon viimeinen maali syntyi tyhjään maaliin.

Chicagon tulokasmaalivahti Corey Crawford puolestaan pelasi erinomaisen ottelun päästettyään ensimmäisessä erässä kaksi maalia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.