Crosby jälleen Philadelphian riesana

Sidney Crosbyn kaksi ylivoimamaalia lähettivät Pittsburghin 5-1-vierasvoittoon Philadelphiasta NHL-jääkiekkoliigassa. Crosbyn osumat syntyivät puolentoista minuutin kuluessa päätöserän alussa.

Pittsburghin kapteeni Crosby on Philadelphialle hankala vastustaja. Hän on tehnyt 17 runkosarjakohtaamisessa Philadelphiaa vastaan 13 maalia ja syöttänyt 15. Kaikki kohtaamiset mukaan lukien Crosbylle on kertynyt 59 tehopistettä 33 ottelussa. Crosby etsi selitystä poikkeuksellisille luvuille joukkueiden kesken vallitsevasta jonkinlaisesta mukavuusalueesta.

- Olemme pelanneet täällä paljon ja tunnemme toisemme hyvin. Yllätyksiä ei juuri tule. Ei tätä oikein muuten pysty selittämään, Crosby selvitti.

Olli Jokinen syötti ja Niklas Hagman viimeisteli Calgarylle osuman, kun joukkue päihitti Edmontonin 5-3. Calgaryn maalilla Miikka Kiprusoff torjui 27 kertaa.

Dallas ja St. Louis kamppailivat voittomaalikilpailuun asti. Dallas voitti 3-2, ja joukkueen maalilla Kari Lehtonen loisti 41 torjunnalla. Voittomaalikilpailussa hän esti T. J. Oshien yrityksen. Dallas ei ole hävinnyt tällä kaudella kertaakaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.