HS: Palloliitto ei sulata Talviklassikko-päätöstä

Olympiastadionille kaavaillut jääkiekko-ottelut eivät miellytä Palloliiton johtoa, kertoo Helsingin Sanomat. Palloliiton pääsihteeri Kimmo J. Lipposen mukaan Stadion-säätiö ei ole antanut takeita, että nurmi on helmikuun ottelujen jälkeen kunnossa touko-kesäkuussa, jolloin miesten jalkapallomaajoukkueen on tarkoitus pelata kentällä yhdestä kahteen maaottelua.

Helsingin IFK ja Jääkiekkoliitto lähettivät eilen kutsun ylihuomisen tiedotustilaisuuteen, jossa stadionin ulkojääottelut on tarkoitus vahvistaa. Tarkoitus on uusia 36 664 katsojaa viime helmikuussa houkutellut Talviklassikko HIFK:n ja Jokerien välillä. Lisäksi ulkojäälle on ehdolla epäviralliseen EM-sarjaan liittyvä Suomi-Venäjä-ottelu.

Stadion-säätiö ehti jo ilmoittaa luopuvansa talvijääkiekosta juuri nurmiongelman vuoksi. Säätiön toimitusjohtaja Maija Innanen kertoo HS:lle, että ratkaisu nurmen kunnon takaamiseksi on löydetty.

Palloliitto suunnittelee miesten maajoukkueen vastustajiksi kesän EM-turnauksessa pelaavia maita. Ottelut valmistaisivat joukkuetta syksyllä alkavaan MM-karsintaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.