Helpottava voitto KalPan A-nuorille

KalPa A-Ilves A 6-1 KalPan A-nuoret katkaisivat kolmen ottelun tappioputkensa, kun Ilves kaatui 6-1 (3-0, 2-0, 1-1). Paluu voittokantaan oli helpotus koko joukkueelle.

- Alkuviikko meni jumpatessa ja palavereja pitäessä. Kolmen tappion jälkeen voitto maistuu todella hyvältä, tuumi valmentaja Anssi Laine pelin päätyttyä.

Kotijoukkue laittoi Ilvestä vastaan kokoonpanonsa uusiksi. Muutokset toivat terävyyttä joukkueen otteisiin.

- Kokoonpanomme muuttui jonkin, verran kun muutama pelaaja lähti KalPa Teamiin. Nyt mukana oli viisi häkkipäätä B-nuorista. Joukkue vastasi hienosti huutoon.

KalPan tehokkain oli jälleen Toni Kallela. Laitahyökkääjä iski tehot 2+1 ja vankisti asemaansa sarjan pistepörssin kärkipäässä. Myös keskushyökkääjä Joona Harjama iski kolme (1+2) tehopistettä.

- Toni iski maalit paikoista, kuten hänen kuuluukin tehdä. Joonan liike on parantunut ja samalla peli on mennyt eteenpäin.

KalPan Eero Rautiainen pelasi mainion ottelun ja KalPan puolustuksessa Eppu Rissanen nousi johtavaan rooliin.

- Eero palasi tasolleen maalinsuulla. Eppu onnistui puolustuspäässä voittaen kaikki kaksinkamppailut ja antaen hyviä syöttöjä eteenpäin.

Ilveksen A-nuorten penkin takaa löytyy kuopiolaisille tuttu mies. Sami Karppinen ehti valmentaa pitkään KalPan organisaatiossa ja myös Laineelle tamperelaistunut luotsi on tuttu mies.

- Samin entisenä kakkosvalmentaja ja häneltä paljon oppineen oli hieman ekstraa pelissä. Totta kai tämä on pelaajien peli, mutta mukavaltahan se oli voittaa hänen joukkueensa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.