IPK:n multitasking-pila meni hetken täydestä

Savon Sanomat haksahti jääkiekon Mestiksessä pelaavan Iisalmen Peli-Karhujen aprillipilaan.

Seura lähetti aprilipäivänä tiedotteen, että se on palkannut päävalmentajakseen seuraavan kahden vuoden ajaksi Jarmo "Jölli" Ylisipolan ja että hän jatkaa samalla nykyisessä toimessaan seuran toiminnanjohtajana.

– Olen kaivannut valmentamista ja koen että olen oikea mies johtamaan joukkuetta. Tällä kertaa neuvottelut sujuivat nopeasti, kun istuin itse molemmilla puolilla neuvottelupöytää, Ylisipola kertoi IPK:n tiedotteessa.

Tiedotteessa kerrottiin myös, että Ylisipola on valmistunut juuri urheiluhierojaksi ja että hän vastaisi jatkossa myös joukkueren lihashuollosta.

– ”Multitasking” on tämän päivän trendi, joten kyllähän tämäkin puoli on hoidettava kuntoon. Sain opinnot tässä alkuvuodesta pakettiin, joten syksystä eteenpäin hieron sopimuksien ja ohjauspelin lisäksi myös joukkueen pohkeet kuntoon.

Ylisipolan apuna toimivat Risto Kurkinen ja Pekka Huttunen. Kolmikko on toisilleen tuttu jo vuosien takaa niin kaukalosta kuin IPK:n toiminnasta.

Myös Kurkiselle ja Huttuselle pedattiin varsinaisia monitoimirooleja. Kurkisen hommiin kuului tiedotteen mukaan joukkueenjohtajan ja kuljettajan tehtävät ja puolustajien peluuttaminen. Huttusen kerrottiin toimivan huoltajana ja peluuttavan hyökkääjiä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Oikaisu: Juttu perustui aprillipilaan.