Iisalmen Peli-Karhut kesti kaksi erää sarjakärjen kyydissä

Mestiksen sarjakärki Savonlinnan Pallokerho oli liian kova pala purtavaksi Iisalmen Peli-Karhuille. Kaksi erää hyvin taistellut Peli-Karhut taipui lopulta maalein 4–2 (0–1, 1–1, 3–1).

Peli-Karhut oli avauserässä pääasiassa ottavana osapuolena, mutta IPK-vahti Tuomas Tolosen ja uhrautuvan puolustamisen ansiosta iisalmelaismaali pysyi puhtaana. Peli-Karhut pääsi myös avauserässä johtoon, kun Roberts Locans onnistui maalinteossa.

Hyvällä pelipäällä ollut Locans vei toisen erän alussa IPK:n kahden maalin karkumatkalla. SaPKo nousi maalin päähän Jonatan Tanuksen osumalla. Peli-Karhujen viiden minuutin ylivoima oli tuloksetonta. IPK sai ylivoiman, kun SaPKon Kasper Elo taklasi IPK:n Jaakko Heiskasta päähän.

Päätöserässä Tanus toi SaPKon ensin tasanumeroihin ja hetkeä myöhemmin Oskari Siiki vei jo isännät johtoon. Lopussa Peli-Karhut haki tasoitusta, mutta ilman tulosta ja Tanus sinetöi loppulukemat tyhjään iisalmelaismaaliin.

– Pelattiin miehekkäästi kaksi erää. Tulos harmittaa, mietiskeli IPK:n valmentaja Janne Sinkkonen.

Peli-Karhujen kokoonpanosta puuttuivat Savonlinnassa latvialaishyökkääjä Ainars Podzins ja puolustaja Ilkka Vaarasuo, jotka saivat pelikiellon perjantain Jokipojat-ottelun päätöshetken tapahtumista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.