Jättisopimus Buffaloon tuo motivaatiota ja painetta

Jääkiekkoilija Ville Leino oli yksi himotuimmista saaliista viime perjantaina alkaneilla NHL:n sopimuksettomien pelaajien markkinoilla. Buffalo Sabresin kanssa kuuden vuoden sopimuksen tehneen hyökkääjän palveluksia havitteli useampi seura.

Kauan ei 27-vuotiaan Leinon tarvinnut agenttitoimistonsa tiloissa Helsingissä odotella tarjouksia. Perjantaina kello 19.00 alkaneet vapaiden pelaajien markkinat ehtivät vanhentua nelisen tuntia, kun ratkaisu oli tehty.

- Onhan se sillä tavalla mairittelevaa, että paljon tuli joukkueilta kyselyjä. Ihan hyviä vaihtoehtoja oli suurin osa, Leino kertoo.

Leinon agenttitoimistosta kerrottiin, että hyökkääjän viime kauden seura Philadelphia Flyers ei ollut enää loppuvaiheessa mukana neuvotteluissa.

Kun pelaajan kanssa tekee kuuden vuoden ja 27 miljoonan dollarin sopimuksen, satsaus on merkittävä. Jo nämä numerot tarkoittavat sitä, että Leinon niskassa on ensi kaudesta lähtien isot odotukset.

- Ne tuovat sekä motivaatiota että painetta, mutta tulos pitää tulla joukkueena, sanoo savonlinnalaislähtöinen hyökkääjä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.