JYP kasvatti sarjajohtoaan

Jääkiekon SM-liigan kärkijoukkue JYP herkutteli päätöserässä Bluesia vastaan ja voitti, mutta sarjakakkoselle HIFK:lle hyvältä näyttänyt ilta Tapparaa vastaan päättyi synkästi. JYP:n johto helsinkiläisiin kasvoi yhdeksään pisteeseen.

JYP oli espoolaisvieraitaan vastaan jäässä kaksi erää, mutta kolmannessa aukesi. Näin pisteet jäivät isännille maalein 4-1.

HIFK oli kotihallissaan seitsemän sekunnin päässä täysistä pisteistä, mutta viikon toinen tappio tuli kuitenkin. Tapparan Pekka Saravo tasoitti pelin 2-2:een ajassa 59.53 Tapparan pelatessa ilman maalivahtia. Ja jatkoajalla vieraat pistivät vielä tiukemmalle, kun Tuukka Mäntylä teki 3-2-voittomaalin.

Kärkiporukkaan on pikkuhiljaa hiipimässä Jokerit, joka jatkoi hyviä otteitaan 3-2-vierasvoitolla KalPasta. Petteri Nokelainen viimeisteli kaksi maalia Jokereille.

Lahtelainen Pelicans kaatoi Kärpät Lahdessa 4-1. Aaron Brocklehurst tehoili 1+2 ja Niko Hovinen torjui 36 kärppälaukausta.

Tampereella Ilves päästi SaiPan 3-3-tasatilanteeseen johdettuaan kahden erän jälkeen 3-1, mutta Toni Rajala pelasti isäntien illan 4-3-voittomaalillaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.