Jokerit löylytti tehotonta KalPaa

KalPa kärsi pahanlaatuisesta tehottomuudesta vierasottelussa Jokereita vastaan.

Kuopiolaiset hallitsivat ottelua, saivat luotua hyviä maalipaikkoja ja laukoivat 35 kertaa kohti maalia, mutta joukkue ei saanut aikaiseksi yhtään maalia.

Joukkue pysähtyi 35 kertaa Jokereiden maalia vartioineeseen Eero Kilpeläiseen ja kolmesti maalin kehikoihin. Lähimpänä maalia KalPa oli toisessa erässä, kun joukkue pääsi alivoimalla hyökkäykseen. Osa kalpalaisista tuuletti jo maalia, mutta videotarkastuksen jälkeen tuomarit hylkäsivät maalin. Jyri Junnilan terävä laukaus ei käynyt maalissa, vaan kilahti ylärimaan.

Narripaidat sen sijaan iskivät KalPan häkkiin neljästi.

Isäntien avausmaalin teki Nichlas Hardt vajaan kymmenen minuutin pelin jälkeen. Ben Eaves käänsi kiekon maalille, josta se pomppasi tanskalaiselle, joka laittoi laatan maalin KalPa-vahti Juha Toivosen olkapään kautta.

Toinen erä oli maaliton, ja kolmannessa Jokerit iski kolme kertaa. Ensin Jarkko Ruutu tarjosi kiekon Jani Ridalle, joka ohjasi kiekon alakulmaan.

Jokerit olivat alivoimalla, kun Henri Heino riisti kiekon, spurttasi KalPan päätyyn ja ampui kiekon aivan maalin vasempaan yläkulmaan.

Loppunumerot 4-0 viimeisteli kahden maalin mies Rita tyhjään maaliin. Juha Toivonen torjui KalPan maalilla 20 kertaa.

KalPa sai kahden vieraspelin reissulta vain yhden pisteen. Joukkue taipui eilen Oulussa Kärpille voittomaalikilpailun jälkeen 2-1.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.