KalPa ryhtyy kauppiaaksi

Kuopion KalPa ryhtyy kauppiasyrittäjäksi.

Seura avaa elokuun alussa tavaratalo Carlsonin yhteyteen myymälän, jossa KalPan ottelulippujen ja KalPa-tuotteiden lisäksi on myynnissä ammattitason jääkiekkotarvikkeita.

–Kaupalle kaavaillaan 800000–900000 euron liikevaihtoa, ja siitä yli puolet on tarkoitus hankkia tarvikemyynnillä, sanoo KalPa Hockey Oy:n hallituksen varapuheenjohtaja Kari Penttilä.

Uusi myymälä ei aio kilpailla varustemyynnissä marketien kanssa, vaan asiakkaiksi halutaan seuroja ja aktiivisia harrastajia.

Lipunmyynti ja KalPa-tuotteiden myynti on tähän saakka toiminut Kuopiossa Tulliportinkadulla sijaitsevassa kahvila Pelimiehessä. Sen toiminta ajetaan alas, ja ovet sulkeutuvat lopullisesti huhtikuun lopussa.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Jääkiekko

Sport tyrmäsi KalPan: Wilsonin ja Pitkäsen peli päättyi loukkaantumiseen

KalPa taipui kotiyleisön edessä jumbojoukkueen edessä – Sportin Chris DeSousa maalasi kolmesti

Seuratoverit lahjoittivat Tuukka Raskille näyttävän Metallica-mallisen rumpusetin – Bostonissa juhlittiin suomalaisvahdin 500 ottelun mittaista NHL-uraa

KalPa saa tuoreita miehiä kaukaloon – tehohyökkääjältä odotetaan heti tuloksia

Kolme peliä KalPassa merkitsivät Hugo Gallet'lle paljon – "Turussa en saanut mahdollisuutta yrittää"

Ranskan maajoukkuemies Hugo Gallet jahtaa kiekkounelmaansa pienellä palkalla Iisalmessa – "Olen perheelleni velkaa, että teen kaikkeni"

Pieneltä maalivahdilta vaaditaan nopeutta ja muistia olla menemättä maalin sisään

Sonkajärveläinen Aino on taustoiltaan klassinen esimerkki menestyneestä suomalaisesta tyttöpelaajasta

KalPan kasvatti Mikko Jokela pelasi aina täysillä ja kovaa – se mahdollisti 20 vuoden komean pelaajauran johtavassa roolissa

IPK:n päävalmentaja Niko Härköselle vuoden jatkosopimus – "Tavoitteena on rakentaa sellainen kulttuuri, että Iisalmessa pelataan pudotuspelejä joka kevät"

Savon Sanomien uutiskirje

Tilaa päivän tärkeimmät uutiset. Saat joka iltapäivä kuusi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Uutiskirjeen tilaaminen on maksutonta.