KalPa jäänyt lokakuun lopun jälkeen vain kaksi kertaa pisteittä: maalihai toipui pelikuntoon

KalPa pyrkii jatkamaan pistetehtailuaan keskiviikkoiltana Vaasassa, missä se kohtaa isäntäjoukkue Sportin kello 18:30 alkavassa ottelussa. KalPan loppuvuosi oli varsin onnistunut, sillä lokakuun lopun jälkeen pelaamissaan 18 ottelussa kuopiolaiset ovat jääneet ilman pisteitä ainoastaan kaksi kertaa.

KalPa saa jälleen kehiin joukkueen sisäisen maalipörssin johtajan, kun joulukuussa Ilvestä vastaan pelatussa vierasottelussa loukkaantunut Alexander Ruuttu on toipunut pelikuntoiseksi.

KalPa on sarjataulukossa kymmenentenä, mutta erot ovat pieniä. Esimerkiksi viidennellä sijalla oleva Porin Ässät on vain neljän pisteen päässä. Lisäksi valtaosa kuopiolaisten edellä olevista joukkueista on pelannut ottelun KalPaa enemmän.

Niin ikään yhden ottelun kuopiolaisia enemmän pelannut Sport löytyy sarjataulukosta sijalta 14, 17 pistettä KalPan takana.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Frank Gymer, Topi Piipponen ja Valtteri Parikka. Joni Ikonen on ollut tiistiana puolivälieriin Suomen osalta päättyneissä alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa, eikä ole vielä keskiviikkona KalPan käytettävissä.

KalPan kentälliset:

1. kenttä

Tommi Jokinen - Eetu Luostarinen - Alexander Ruuttu; Juuso Riikola - Santeri Lukka

2. kenttä

Jerry D'Amigo - Balazs Sebok - Kai Kantola; Ryan Wilson - Mathew Maione

3. kenttä

Janne Tavi - Alexandre Texier - Mikko Nuutinen; Mikael Seppälä - Otto Leskinen

4. kenttä

Sami Mutanen - Ville-Vesa Vainiola - Mikko Juusola; Konsta Mäkinen

Maalissa Denis Godla, varalla Niko Hovinen

HIFK kaappasi Sportin kapteenin