KalPa ja JYP tiukassa väännössä Kuopiossa

KalPa ja JYP ovat kahden erän jälkeen 0-1-tilanteessa Kuopiossa pelattavassa Liigan ottelussa.

JYP siirtyi ottelussa 0-1-johtoon jo reilun neljän minuutin pelin kohdalla. Jerry Turkulainen oli jäänyt KalPan puolustukselta täysin vartioimatta ja hän pääsi luistelemaan avopaikkaan aivan Denis Godlan vartioiman maalin eteen. Joonas Nättinen näki Turkulaisen hyvän sijoittumisen ja syötti tarkasti unelmapaikalla odotelleelle hyökkääjälle. Turkulaisella oli kohtalaisen helppo työ siirtää jyväskyläläiset maalin johtoon.

KalPa sai toisen erän alkupuoliskolla aikaan hyvää pyöritystä ja muutaman loistavan maalipaikan. Etenkin Mikko Mäenpään kiinnipitämisrangaistusta seurannut ylivoima oli KalPalta väkevä.

Kuvastavaa on se, että JYP sai toisen erän ensimmäisen laukauksensa kohti KalPan maalia vasta seitsemän minuutin pelin jälkeen. Erän edetessä peli kuitenkin tasaantui ja KalPa menetti hieman hyvää otettaan. Ottelun hallinta siirtyikin erän lopulla melko selvästikin jyväskyläläisille.

KalPa pääsi toisen erän lopulla hyökkäämään kolmella yhtä vastaan. Kai Kantolan syöttöyritys JYP-maalin edustalta kimposi kuitenkin JYP-puolustuksen kautta kauas osoitteestaan.

Denis Godlalle KalPan maalilla on kirjattu kahden erän jälkeen 18 torjuntaa. JYPin Juho Olkinuoralle on kertynyt 10 torjuntaa.

KalPalta hurja temppu: JYPin myrskystä makeaan voittoon