KalPa kiinnitti kaksi uutta puolustajaa ensi kaudelle

KalPa rakentaa kiivaalla tahdilla jo kauden 2018–19 joukkuetta, vaikka nykyinen sesonki ei ole vielä saavuttanut puoliväliä.

Ensi kaudeksi joukkue saa puolustukseen ainakin kaksi uutta kasvoa. Ari Gröndahl siirtyy Kuopioon Vaasan Sportista ja Lasse Lappalainen palaa juurilleen lappeenrantalaisesta SaiPasta.

Gröndahl on Espoon Jäähongan 28-vuotias kasvatti. Hän nousi viime kaudella maajoukkueeseen. Liigaa Gröndahl on pelannut ainoastaan Sportissa. Tilillä on 193 Liigan ottelua tehoilla 22+25=47.

Tällä kaudella Gröndahlin luvut 27 ottelussa ovat 5+11=16.

Gröndahlin siirrosta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lappalainen on A-nuorten Suomen mestari KalPan riveistä kaudelta 2007–08. Lappalainen siirtyi KalPasta 2009–10 kauden jälkeen Mestiksen Hokkiin, josta matka jatkui SaPKoon kahdeksi kaudeksi ja sieltä vielä yhdeksi sesongiksi KooKoon Mestis-joukkueeseen ennen kuin SaiPa nappasi puolustajan Liigaan kaudelle 2014–15. Siitä lähtien Lappalainen on koko ajan noussut Lappeenrannassa suurempaan rooliin.

Tällä kaudella Lappalaisen luvut 28 ottelussa ovat 3+11=14.

KalPa kiikaroi myös kovan paluumuuttajan perään, sillä puolustaja Jussi Timonen saattaa palata Saksasta tämän kauden jälkeen kotimaisemiinsa.

IS: KalPa nappasi puolustajan Sportista