KalPa löi Tapparan 5-2

KalPa-Tappara-ottelu päättyi kuopiolaisten voittoon, kun Tapio Laakso laukoi 5-2 osuman ajassa 59.13.

KalPa hallitsi ensimmäistä erää vahvasti. Viimeisen viiden minuutin aikana Tappara pääsi mukaan peliin, kun Sami Kapanen sai estämisestä kahden minuutin jäähyn.

Kalle Sahlstedt laukoi johtoiskun ajassa 3.21. Syöttäjiksi merkittiin Tuomas Kiiskinen ja Tommi Jokinen.

Kotijoukkueen toinen maali syntyi ylivoimalla ajassa 10.06. Adam Andersson laukoi Tapparan Juha Leimun ollessa jäähyllä koukkaamisesta.

Vieraat kavensivat KalPan johtoa ajassa 18.39, kun Niclas Lucenius laukoi Jori Lehterän syötöstä 2-1-maalin.

Toinen erä oli ensimmäistä huomattavasti tasaisempi. Erän puolessavälissä Sami Kapanen sai 10 minuutin käytösrangaistuksen taklattuaan kyynärpäällä Tapparan keskushyökkääjä Janne Ojasta.

Tuomas Kiiskinen on kuopiolaisten illan sankari. Kaksi syöttöpistettäkin napannut mies teki toisen maalinsa kolmannessa erässä ylivoimalla ajasssa 45.20.

Erän lopulla KalPalla oli hyvä tilaisuus lisätä johtoaan, kun Pekka Saravo sai kiinnipitämisestä kahden minuutin rangaistuksen. Hyvästä ylivoimasta huolimatta maali jäi tekemättä.

KalPan Tuomas Kiiskinen pääsi kahden syöttöpisteen jälkeen maalinteon makuun, kun hän laukoi kotijoukkueen 3-1 osuman ajassa 25.26.

Tappara kavensi Jori Lehterän maalilla ajassa 26.15 KalPan johdon numeroihin 3-2.

Intoa riittää

Leukavammasta toipunut Kiiskinen on tuonut hyökkäyspeliin juonikkuutta jäälle palaamisensa jälkeen. Hän on pelannut kaikissa kolmessa voitto-ottelussa loukkaantumisesta toivuttuaan. Sitä ennen Kiiskiseltä jäi seitsemän peliä väliin.

- Kai sitä on intoa, kun joutui seuraamaan katsomossa otteluja. Kauden parhaat pelit ovat tulleet loukkaantumisen jälkeen, Kiiskinen pohti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.