KalPa purkaa Alex Lavoien sopimuksen: "Paras ratkaisu"

KalPan ja hyökkääjä Alex Lavoien tämän kauden kattanut ja option seuraavasta kaudesta sisältänyt pelaajasopimus on purettu, seura tiedottaa. Kanadalainen siirtyy Expressenin mukaan Ruotsin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Allsvenskanissa pelaavan Timrån riveihin.

Pelaajan rooli joukkueessamme jäi huomattavasti pienemmäksi kuin seura ja pelaaja itse odottivat. Totesimme puolin ja toisin, että paras ratkaisu tilanteeseen on purkaa sopimus ja mahdollistaa pelaajan siirtyminen uuteen seuraan, taustoittaa ratkaisua toimitusjohtaja Toni Saksman.

Lavoie oli alkukaudesta hetken KalPan paras pistemies, mutta hänellä oli silti ajoittaisia vaikeuksia mahtua joukkueen kokoonpanoon.

Joukkueen päävalmentaja Sami Kapanen vahvisti lauantai-iltana pelatun KalPa–Jukurit-ottelun jälkeen, että KalPa etsii joukkueeseensa useampaa kuin yhtä vahvistusta. Tarkoitus on löytää vahvistusta niin sentteriosastolle kuin puolustukseen.

– Jatkamme pelaajamarkkinoiden aktiivista seuraamista, meiltä löytyy valmius reagoida nopeasti kun meille sopiva pelaaja löytyy, Saksman toteaa.

Korjattu 14:19: Timrå pelaa Allsvenskanissa ei SHL:ssä.