KalPan A-nuoret tyylittelivät kotivoittoon

Kauden toistaiseksi paras esitys toi KalPan A-nuorille täydet kolme sarjapistettä Niiralan montusta. Naapuriseura JYP jäi jyrän alle 8-4-maali-ilottelussa.

- Todella hyvä peli meiltä. Halusimme voittaa tämän ottelun. Viikonlopun vierasreissu Länsi-Suomeen oli jo hyvää peliä, mutta pystyimme vielä parantamaan, iloitsi KalPan päävalmentaja Tuomas Tuokkola.

Isäntien avausmaali oli vahvaa kautta pelaavan Niko Kallelan käsialaa. Hyökkääjä viimeisteli osuman kovalla asenteella maalinedustalta. Myös KalPan toinen maali syntyi lähietäisyydeltä, kun Jaakko Heiskanen survoi ensimmäisen erän päätteeksi 2-0 kotijoukkueelle.

Toista erää siivittivät virheet, mutta kiekkokontrollia pitänyt KalPa jatkoi ottelun hallintaa. Kotijoukkue tykitti peräti neljä maalia. KalPan osumista vastasivat Henri Tissari, Juhani Heiskanen ja Niko Putkonen kahdesti. JYP puolestaan onnistui viimeistelyssä kaksi kertaa.

Ottelun loppu oli lopulta pelkkää pelailua, kun JYP ei pystynyt haastamaan vahvassa vireessä ollutta KalPaa. Kuopiolaisista maaliverkkoa vielä venyttivät Jaakko Heiskanen illan toisella osumallaan, sekä loppunumerot tyhjään maaliin viimeistellyt Timo Hiltunen.

- Peli näytti nyt siltä miltä pitääkin. Meillä oli tunnetta ja tekemisen meininkiä. Nyt porukka laittoi itsensä likoon, Tuokkola myhäili.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.