Kellon pysähtyminen sekoitti NHL-ottelun loppusekunnit

Jääkiekon NHL-liigan keskiviikkokierros tarjosi maailman ykkösliigalle pähkinän purtavaksi. Ottelun Los Angeles-Columbus loppusekuntien videoita pyöritellään pitkään.

Los Angeles voitti kotiottelunsa 3-2 puolustaja Drew Doughtyn viimeisen sekunnin maalilla. Vancouverissa 2010 Kanadan miehistössä olympiakultaa voittaneen Doughtyn maalin syntyhetkellä Staples Center -hallin pelikellossa oli pelaamatta 0,4 sekuntia.

Columbuksen seurajohto katsoi heti jälkikäteen otteluvideon ja huomasi, kuinka hallin pelikello oli hetkeksi pysähtynyt juuri ennen Doughtyn voittomaalia.

NHL-viranomaiset myötäilivät videon katsottuaan Columbuksen kantaa. On mahdollista, että Los Angelesin 3-2-voitto mitätöidään.

Los Angeles-Columbus-ottelun lopputuloksella on paljon merkitystä NHL.n länsilohkon joukkueiden kamppaillessa pudotuspelipaikoista.

Los Angeles oli länsilohkossa keskiviikon jälkeen seitsemäntenä, viisi pistettä edellä viimeisessä jatkopaikassa kiinni olevaa Minnesotaa ja kuusi pistettä edellä Dallasia ja Coloradoa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.