Kiekko pomppii taas Pelicansille

Alkukaudella hetken jopa Liigaa johtanut Lahden Pelicans on palannut voittojen tielle peräti 11 ottelun pituiseksi venyneen tappiokierteen jälkeen. Perjantaina Raumalla taisteltu ansaittu 2-0-voitto Lukosta oli lahtelaisille toinen peräkkäin.

- Pelicans oli selvästi taistelevampi joukkue. Me emme lähteneet seuraamaan ottelun alussa oikeaa polkua, Lukon päävalmentaja Risto Dufva myönsi.

Pelicans siirtyi ottelussa johtoon periaatteessa jo ensimmäisestä kunnon tekopaikastaan joukkueen pelatessa ylivoimalla. Kuvio oli yksinkertainen eli Juha Leimu laukoi siniviivalta ja Vili Sopanen jatkoi kiekon ohi hölmistyneen lukkovahti Ryan Zapolskin.

- Emme me pelanneet tappioputkessakaan huonosti, mutta kiekko vaan pomppi toisessa ääripäässä. Nyt se pomppi vuorostaan taas meille, huojentunut vierasvalmentaja Hannu Aravirta tiivisti ottelun jälkeen.

Lahtelaisten kultakypärä Vili Sopanen viimeisteli myös vierasjoukkueen toisen maalin, kun Lukko haki aivan ottelun lopussa tasoitusta ilman maalivahtia. Sopasen ohella kautta linjan hienosti taistelleesta joukkueesta on nostettava esiin maalivahti Jere Myllyniemi, jolle nollapeli oli kauden ensimmäinen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.