Kinnunen ja Koponen kantavat KalPan ja IPK:n yhteistyöpelaajan statusta

KalPassa 138 runkosarjan Liiga-ottelua pelannut ja viime kaudella IPK:ta Mestis-tasolla edustanut Saku Kinnunen on jatkossa KalPan ja IPK:n yhteistyöpelaaja.

Savolaisseurat ilmoittivat viime kaudella 11 Liiga-ottelua pelanneen kalpalaisen Janne Koposen toiseksi yhteistyöpelaajakseen.

Kinnunen on elokuun KalPan mukana try out -pelaajana. Kinnusen lisäksi kuopiolaisjoukkue yhtä puolustajaa sekä kahta keskushyökkääjää.

– KalPassa tulee olemaan viime kautta laajempi pelaajarinki, joka mahdollistaa aiempaa laajemman pelaajavaihdon IPK:n kanssa, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman sanoi tiedotteessa.

Seurat tiedottivat kehittävänsä valmentajien yhteistyötä.

– Hienoa, että IPK säilytti sarjapaikan Mestiksessä ja pääsemme kehittämään yhteistyötä lisää heidän kanssaan. Ensimmäinen vuosi yhteistyössä oli puolin ja toisin opettelua ja nyt laajennamme yhteistyön muotoja esimerkiksi valmennusyhteistyöllä.

IPK:n toiminnanjohtaja Jarmo Ylisipola näki KalPan ja Peli-Karhujen yhteistyön tiivistämisen luovan pelaajille entistä paremmat mahdollisuudet kehittyä savolaisella pelaajapolulla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.