Kiprusoff mahtivireessä Coloradoa vastaan

Kamppailu NHL:n länsilohkon viimeisistä pudotuspelipaikoista tiivistyi, kun Dallas (89 pistettä) ja Calgary (89) voittivat ottelunsa ja Chicago (92) sekä Anaheim hävisivät. Calgaryn sankari 2-1-voitossa Coloradosta oli 34 kertaa torjunut Miikka Kiprusoff.

- Jos hän pelaa hyvin, hän ratkaisee, ja tänä iltana hän oli erinomainen, Calgaryn 2-0-maalin tehnyt Alex Tanguay ylisti suomalaisvahti.

Calgarylta onnistui myös 1-0-maalin tehnyt Olli Jokinen.

0-2-tappio Tampa Baylle kotijäällä vei Chicagon mielen mustaksi. Chicago voitti laukaukset 31-15, mutta Tampan maalissa varavahti Mike Smith oli ohittamaton. Hyvää apua hän sai uhrautuvalta puolustukselta.

New York Rangers pysyi itälohkon 8:ntena 3-2-voitolla Philadelphiasta voittomaalikisan jälkeen. Rangers on kaksi pistettä Carolinan edellä, koska Hurricanes hävisi kotonaan jatkojalla 1-2 Buffalolle, joka nousi pisteen erolla (90-89) Rangersin ohi seitsemänneksi.

- Tältä on tuntunut jo parin kolmen viikon ajan. Tällainen häviö tuntuu kuin lopulta, kolme ottelua peräkkäin voittaneen Carolinan valmentaja Paul Maurice kuvaili.