Kiprusoff mahtivireessä Coloradoa vastaan

Kamppailu NHL:n länsilohkon viimeisistä pudotuspelipaikoista tiivistyi, kun Dallas (89 pistettä) ja Calgary (89) voittivat ottelunsa ja Chicago (92) sekä Anaheim hävisivät. Calgaryn sankari 2-1-voitossa Coloradosta oli 34 kertaa torjunut Miikka Kiprusoff.

- Jos hän pelaa hyvin, hän ratkaisee, ja tänä iltana hän oli erinomainen, Calgaryn 2-0-maalin tehnyt Alex Tanguay ylisti suomalaisvahti.

Calgarylta onnistui myös 1-0-maalin tehnyt Olli Jokinen.

0-2-tappio Tampa Baylle kotijäällä vei Chicagon mielen mustaksi. Chicago voitti laukaukset 31-15, mutta Tampan maalissa varavahti Mike Smith oli ohittamaton. Hyvää apua hän sai uhrautuvalta puolustukselta.

New York Rangers pysyi itälohkon 8:ntena 3-2-voitolla Philadelphiasta voittomaalikisan jälkeen. Rangers on kaksi pistettä Carolinan edellä, koska Hurricanes hävisi kotonaan jatkojalla 1-2 Buffalolle, joka nousi pisteen erolla (90-89) Rangersin ohi seitsemänneksi.

- Tältä on tuntunut jo parin kolmen viikon ajan. Tällainen häviö tuntuu kuin lopulta, kolme ottelua peräkkäin voittaneen Carolinan valmentaja Paul Maurice kuvaili.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.