Lassila jätti Ässät nollille

Porin hallissa nähtiin raju taistelu alusta loppuun jääkiekon SM-liigan sarjapisteistä. Vahvasti pelannut Ässät joutui tunnustamaan HPK:n maalien valossa paremmaksi. HPK vei voiton lukemin 2-0 (0-0, 0-1, 0-1).

- Saimme juuri sellaisen alun jota olimme suunnitelleetkin. Tiesimme, että Ässät tulee kovaa, mutta selvisimme vaikeasta alusta ilman takaiskuja, totesi HPK:n valmentaja Harri Rindell.

Avauserä oli maalipaikkojen perusteella HPK:n. Eero Kilpeläinen torjui kuitenkin mainiosti. Toinen erä oli Ässien, mutta tällä kertaa oli HPK-vahdin Teemu Lassilan vuoro loistaa. Erän ainoan maalin sivalsi Armands Berzins.

HPK varmisti voittonsa Miikka Männikön viimeisteltyä HPK:n toisen osuman tyhjään maaliin päätöserässä. Pekka Rautakallio oli pettynyt lähinnä siksi, ettei hyvällä pelilläkään saatu edes pistettä.

- Tiesimme, että HPK pelasi tiistaina ja siksi lähdimme täysillä ahdistelemaan HPK:n puolustusta. Toinen erä oli meiltä hyvä, samoin kolmas, mutta runsaista maalitilanteista huolimatta maalit jäivät tekemättä, Rautakallio harmitteli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

KalPa selvitti tiukat ja varmat paikat