Lehterä ja Granlund tekivät jatkosopimukset

Suomalaiset NHL-kiekkoilijat Jori Lehterä ja Mikael Granlund tekivät keskiviikkona seurojensa kanssa jatkosopimukset. Lehterä jatkaa uraansa St. Louisissa kolmen vuoden sopimuksella ja Granlund Minnesotassa kahden vuoden sopimuksella.

Lisäksi Carolina teki puolustaja Rasmus Rissasen kanssa vuoden mittaisen kahden suunnan sopimuksen.

Kasperi Kapanen siirtyi isossa kaupassa Pittsburghista Torontoon. Pittsburgh hankki Torontosta Phil Kesselin vahvistamaan hyökkäystään ja luovutti kaupassa nuoria pelaajia Torontolle. Kapasen lisäksi Toronto sai kaupassa hyökkääjä Nick Spalingin ja Scott Harringtonin.

Kapanen, 18, oli kaksi vuotta sitten Pittsburghin ensimmäisen kierroksen varaus.

- Kapanen on lahjakas pelaaja, josta odotamme tehokasta ykkös- tai kakkosketjun pelaajaa, Toronton toimitusjohtaja Brendan Shanahan kehui NHL:n nettisivuilla.

Anaheimissa pitkään pelannut hyökkääjä Matt Beleskey siirtyy Boston Bruinsiin. Mediatietojen mukaan Beleskeyn viisivuotisen sopimuksen arvo on 19 miljoonaa dollaria.

27-vuotiaan Beleskeyn viime kausi oli hänen uransa parhaita. Hän teki Anaheimissa 65 ottelussa 32 tehopistettä ja oli tehokas pudotuspeleissä.

Myöhään eilen Detroit puolestaan osti Washingtonista Mike Greenin, jota pidetään yhtenä NHL:n parhaista ylivoimapelaajista. Puolustajan kolmivuotisen pestin arvo on 18 miljoonaa dollaria.

NHL:n pelaajamarkkinoilla on ollut vilkasta, kun ilman sopimusta olleet pelaajat saavat nyt etsiä uuden seuran.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.