Lukko synkisti Tapparan pudotuspelitoiveita

Tapparan eilinen ilo Ilveksen kaatamisesta jäi lyhyeksi, sillä Lukko palautti joukkueen tänään arkeen. Raumalaiset juhlivat Äijänsuolla kuutta maalia vieraiden nollaa vastaan.

Lukon tehomiehinä häärivät maalinteon aloittanut Janne Keränen ja 3-0-osuman laukonut Lauri Tukonen, jotka kumpikin komistivat pistetiliään maalin lisäksi kahdella maalisyötöllä.

Tapparan toiveet pääsystä kymmenen parhaan joukkoon ja pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle ovat enää ohuet. Tappara on kuuden pisteen päässä viivan yläpuolella olevista Lukosta ja TPS:stä.

Jokerit juhli runsaan parin vuoden tauon jälkeen voittoa Jyväskylän Hippoksella, kun se kaatoi JYP:n voittolaukauskilpailussa 3-2. Neljänsien laukojien kohdalla Jokerien Ben Eaves onnistui, mutta JYP:n Jani Tuppurainen ei.

JYP:llä oli etsikkoaikansa 2-0-johtoasemassa, mutta kotijoukkueen ylivoimapeli oli tehotonta. Jokerit tuli päätöserässä tasoihin Tomi Mäen ja Ilari Filppulan osumilla.

Jokerien Jarkko Ruutu joutui pelistä sivuun toisen erän alkuminuuteilla. Tuomaristo näki Ruudun taklanneen JYP:n Miika Lahtea 5+20 minuutin arvoisesti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.