Lukolle kauden ensimmäinen kotitappio

Rauman Lukko kärsi liigakauden ensimmäisen kotitappionsa, kun vahvasti sarjan aloittanut Pelicans vei pisteet mukanaan Lahteen maalein 3-2. Erikoista voittajien pelissä oli se, että kaikki illan maalintekijät eli Sami Blomqvist, Teemu Rinkinen ja Jan Latvala onnistuivat nyt ensimmäisen kerran tällä kaudella.

- Ensimmäinen erä oli meiltä heikko, mutta tasainen neljän kentän taistelu käänsi otteen meille. Toki siihen auttoivat vastustajan järjettömät jäähytkin, Pelicans-valmentaja Kai Suikkanen tiivisti.

Puolustaja Jan Latvala viimeisteli ottelun voittomaaliksi jääneen 3-1-osuman, kun Lukolta istui samaan aikaan kaksi miestä jäähyaitiossa. Varsinkin kahden miehen alivoimatilanteen aiheuttaneen Otto Honkaheimon jäähyn voi laskea Suikkasen mainitsemaan osastoon järjettömät .

Lukko pääsi peliin kiinni vielä ottelun viimeisellä minuutilla kotijoukkueen pelatessa ilman maalivahtia. Kris Beechin illan toinen maali kavensi tilanteeksi 3-2, mutta raumalaisten kannalta aika loppui tällä kertaa kesken.

Maalivahdista Pelicansin Niko Hovinen oli piirun verran kollegaansa Mika Norosta parempi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.