Luostarisen kisat päättyivät, mutta pelaako Lammikko? – "Olo on ihan ok"

Lauantain välipäivän ikävin leijonauutinen oli se, jonka saattoi nähdä jo perjantain Britannia-ottelun aikana. Keskushyökkääjä Eetu Luostarisen kisat ovat paketissa polvivamman vuoksi.

Luostarinen lentää mahdollisimman pikaisesti kotimaahan jatkotutkimuksiin.

 

Yhdysvallat-kamppailussa maanantaina loukkaantunut Juho Lammikko on ollut vammansa jälkeen nyt kaksi kertaa jäällä, mutta vähäpuheiseksi heittäynyt sentteri ei paljastanut, onko hän pelikuntoinen huomenna. Lammikon peli jäi kesken, kun yhdysvaltalaispelaaja taklasi häntä päähän kuolleesta kulmasta.

- Olo on ihan ok, paranemaan päin, Lammikko tuumasi.

- Harjoittelu ei ole aiheuttanut mitään ihmeempiä tuntemuksia, ihan hyvältä tuntuu, hän lisäsi.

Loukkaantumistilannettaan hän ei lähtenyt sen enempää kommentoimaan, jos kohta rivien välistä voi olla jotain luettavissa.

- Olen sen nähnyt videolta, mutta en mä siihen voi kommentoida oikein mitään. Kaikilla on varmaan mielipide siihen. Kurinpito tekee omaa työtään, Lammikko linjasi.

Kaksi harjoitusta takana ja olo on hyvä. Etkö suostu millään kertomaan, pelaatko huomenna?

- Se nähdään sitten, en tiedä kokoonpanoa vielä. Valmennus päättää sen illalla, Lammikko sanoi.

Mikäli hän ei ole pelikuntoinen, on leijonilla jalkeilla vain kolme sentteriä: Arttu Ilomäki, Juhani Tyrväinen ja Sakari Manninen. Leijonien vapaaehtoiseksi muuttuneeseen välipäivän jääharjoitukseen osallistuivat Lammikon ohella kenttäpelaajista vain Jere Sallinen, Veli-Matti Savinainen ja Ilomäki sekä maalivahdit Veini Vehviläinen ja Jussi Olkinuora.

Valmennuksesta olivat paikalla maalivahtivalmentaja Kari Lehtonen ja apukoutsi Raimo Helminen. Leijonaikoni Helmisen tekeminen kaukalossa oli sen näköistä, että Raipen tohtii ihan hyvin heittää nelosketjun keskelle sunnuntaina Ranskaa vastaan, jos tarve sitä vaatii...

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Leijonille takaisku – Luostarisen turnaus ohi