Maalivahdit vuotivat Oulussa

Oulun Kärppien ja Pelicansin jääkiekon SM-liigaottelu ei ollut maalivahtien juhlaa. Pelicansin maalin suulla kauden ensimmäistä täyttä otteluaan pelasi sairaana Joonas Kuusela. Ykkösmaalivahti Niko Hovinen oli vielä kipeämpänä. Kärpät käytti tilanteen hyväkseen ja siirtyi toisessa erässä jo 3-0-johtoon.

Sen jälkeen Kärppien maalivahti Petri Koivisto päätti tasoittaa tilannetta ja lahjoitti vieraille kaksi osumaa. Lopulta päädyttiin jatkoajalle, joka päättyi Kärppien Kamil Krepsin upeaan 5-4-soolomaaliin.

- Joonas Kuusela oli aamulla kuumeessa ja oksennustaudissa. Hovinen sairastui tunti ennen peliä, Pelicansin valmentaja Mika Toivola kertoi.

Sairastumisten takia myös Pelicansin maalivahtivalmentaja Pasi Nurminen osallistui aamuharjoituksiin. Peliin hän ei kuitenkaan pukenut. Kärppien valmentaja Mikko Haapakoski oli pettynyt omiinsa voitosta huolimatta.

- Johtoasemassa pelaamisessa on vielä työmaata. Ei ymmärretä mitä se vaatii. Ottelu oli Kärppien puolustaja Ilkka Mikkolalle runkosarjan kuudessadas.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.