NHL-pelaajat mukana KalPan jääharjoituksissa

Jääkiekon liigakauteen valmistautuva KalPa sai torstain vapaaehtoiseen jääharjoitukseensa Siilinjärven Toivalaan myös NHL-väriä, kun Carolina Hurricanesin Rasmus Rissanen ja Tampa Bay Lightningin Henri Ikonen hikoilivat liigajoukkueen mukana. Ensi viikolla KalPan päästessä kotihalliinsa Niiralaan, saattaa tällä hetkellä A-nuorten kanssa harjoitteleva Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanenkin liittyä liigamiehistön harjoitusvahvuuteen.

Tuplajäillä KalPan kokeneen pelaajiston koolle kutsumassa harjoituksessa jäällä oli 25 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Pienestä ylävartalovammasta toipuva amerikkalaissentteri Patrick Davis liittyy harjoitusvahvuuteen myöhemmin.

– Hyvälle tuntuu, kun fysiikkaharjoittelun lomaan saa taas jäätreeniäkin. Hetken aikaa se aina kestää ennen kuin kesän jälkeen löytää taas tuntuman jäähän, toisen kautensa KalPassa aloittava 30-vuotias Sami Mutanen tuumi tunnin ja vartin tiivistahtisen harjoituksen jälkeen.

KalPa pelaa ensimmäisen harjoitusottelunsa jo viikon kuluttua torstaina, kun se kohtaa Iisalmessa mestarijoukkue Oulun Kärpät.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.