Osallistu ja nappaa VIP-lippu Savon Sanomien aitioon Kime4Kids-otteluun

Jos olet jääurheilun, viihteen sekä hyväntekemisen ystävä ja kuulut Savon Sanomien kestotilaajien joukkoon, nyt on luvassa täydellistä nannaa juuri sinulle.

Lehtemme tarjoaa kymmenelle kestotilaajalle paikat Savon Sanomien aitioon, kun Kime4Kids- ja Pietarinkadun Oilers -hyväntekeväisyysorganisaatiot järjestävät jääkiekko-ottelun Kuopiossa Niiralan montussa lauantaina 9. joulukuuta.

Tapahtumassa Kimmo Timosen kipparoima Kime4Kids AllStars haastaa legendaarisen Pietarinkadun Oilersin, jonka kapteenina nähdään Esa ”Tiki” Tikkanen.

Tapahtuman lipputulot ohjataan lyhentämättöminä muun muassa KYSin lasten veri- ja syöpätautien osastolle sekä Mäntyrinteen perhetukikeskukselle.

Menossa on mukana myös muita entisiä NHL- ja Liiga-pelaajia ja viihdemaailman tähtiä kuten JVG. Lätkämatsin lisäksi luvassa on myös muuta viihdettä.

Savon Sanomat on mukana tapahtuman yhteistyökumppanina ja kutsuukin nyt lehden kestotilaajia mukaan tapahtumaan.

Savon Sanomien aitioon mahtuu mukavasti kymmenen vierasta ja jotta homma menisi entistäkin jännemmäksi, paikan aitioon voi napata osallistumalla arvontaan.

Aitiossa nautitaan näyttävän show’n ja mukavan seuran lisäksi myös hyvää ruokaa. Tempaus liittyy osaltaan myös Savon Sanomien 110-vuotisjuhlavuoteen.

Kuopiossa vastaavan kokoluokan hyväntekeväisyysottelu on järjestetty viimeksi joulukuussa 1999, kun Kuopio Rock HT kohtasi 4 000 katsojan edessä muun muassa Jari Kurrin tähdittämän Helsinki All Starsin.

Uransa Stanley cup -voittoon päättänyt Kimmo Timonen on etukäteen maininnut, että tuleva ottelu on varmuudella hänen viimeinen pelinsä vanhassa kotihallissa.

Hän lupailee, että Savon keikka voisi olla sopiva paikka tarjota Pietarinkadun Oilersille ensimmäinen tappio.

– Kuivalaisen Pasikaan ei ole ikinä tällaisia pelejä hävinnyt ja Paffa pelaa minun maalillani. Saapa nähdä miten käy, Timonen uumoili Savon Sanomien haastattelussa hiljattain.

Vastaan luisteleva Pietarinkadun Oilers perustettiin jo vuonna 1989 legendaarisen Sleepy Sleepers -yhtyeen ympärille.

Kimmo Timosen järjestämistä hyväntekeväisyystempauksista on puolestaan aiemmin tullut tutuksi Kime4Kids-golftapahtuma.

NÄIN OSALLISTUT ARVONTAAN

– Lähetä tekstiviesti SS Kime oma nimesi ja osoitteesi numeroon 13521. (Esim. SS Kime Matti Meikäläinen Meikäläisentie 4 12345 Meikälä)

– Voit osallistua arvontaan, jos sinulla on voimassa oleva Savon Sanomien kestotilaus ja tilauksen tietoihin on liitetty puhelinnumero, josta viesti lähetetään. Kestotilaaja, lähetä siis viesti omalla puhelimellasi. Viestin hinta 0,95 €. Palvelu toimii kaikissa kotimaisissa matkapuhelinliittymissä.

– Osallistumisaikaa on torstaihin 30. marraskuuta saakka.

– Arvomme osallistujien kesken kymmenen VIP-lippua ruokailuineen Savon Sanomien aitioon Kime4Kids AllStars – Pietarinkadun Oilers -hyväntekeväisyystapahtumaan.

– Tapahtuma järjestetään Kuopiossa Niiralan jäähallissa lauantaina 9. joulukuuta. Ottelu alkaa kello 16.30 ja jäähallin ovet avataan yleisölle kello 15.30.

– Savon Sanomat ottaa yhteyttä onnettaren suosikkeihin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.